Aardbeien Surprise

Voor Vaderdag heeft Britt vandaag alvast gezorgd voor een toetje bij het eten. Het werd dit lekkere toetje: ‘Aardbeien Surprise’.

Ingrediënten: 250 ml slagroom, vanillesuiker, chocolade-pecannoten cake, aardbeien, chocobolletjes,

Klop 250 ml slagroom met wat vanillesuiker lobbig. Verdeel in 3 toetjesglazen een plak chocolade-pecannoten cake. Doe hierna een laagje slagroom in het glas, daarna een laagje met 2 fijngesneden aardbeien. Vervolgens een laagje slagroom, en een laag chocolade-pecannoten cake en een laagje fijngesneden aardbeien. Eindig met een laagje slagroom. Als laatste strooi je chocobolletjes over. Zet de glazen nog even in de koelkast om goed te koelen. Smul ze!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *