Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaat

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 4 tomaten, 1 potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 5 eetlepels zoete chilisaus, 8 tortilla wraps,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter glazig. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 (uitgelekt) potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis en 5 eetlepels zoete chilisaus toe. Roer en verwarm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 8 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het gehakt-groentenmengsel. Vouw dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *