Ingrediënten: 3 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, tomaat, kaas, geraspte kaas, gedroogde Italiaanse kruiden,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg, snij 1 plakje bladerdeeg door de helft. Leg op de hele bladerdeegplakken elk 1 tartaartje. Leg op elk tartaartje in plakje tomaat en plakjes kaas naar eigen inzicht. Leg het halve bladerdeegplakje over de tartaartjes en vouw het bladerdeeg dicht. Leg de bladerdeegpakketjes in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas en gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0
Oeh! Die ga ik uitprinten en uitproberen! Ben gek op bladerdeeg-pakketjes! 😀
Inmiddels heb ik dit al meerdere malen klaargemaakt. Mijn eigen twist eraan gegeven (Ligt eraan wat ik in de koelkast heb liggen 😉 ) Tartaartjes mislukken bij mij in de pan haast altijd, maar dit is voor mij DE manier geworden!! 😀
Vanavond eet ik het dus wéér!
Moet het snel ook weer eens eten en leuk he dat je er eigenlijk van alles mee kan (handig om wat dingen op te maken 😉 )
Ook slavinken lukken mij nooit in de pan… Nu geprobeerd om óók in bladerdeeg te bereiden
( Hier gevonden: http://www.smulweb.nl/recepten/1146767/Slavinkpakketje-met-sla ) Ook een toppertje nu! 🙂
Oeh, idee ziet er lekker uit… voor het boodschappenlijstje!
O ja wat ik ook vaak doe, is slavinken en gehaktballen in de oven ‘garen’. Lichtjes insmeren met curry en dan in de oven. Gaat ook heel goed. In de pan lukt mij het ook niet echt goed (of ik moet gewoon heeeel geduldig zijn).
Ah, haha, gelukkig te lezen dat ook jou de slavinken niet per se meteen lukken in de pan! 😉 Dank voor de tip om het in de oven te doen… Heb sinds zondag een nieuwe oven, dus uitproberen geblazen! 😉
Hoelang, en op hoeveel graden??
Meestal doe ik ze op 180 graden en zo’n 25 minuten. Enne fijn zo’n nieuwe oven.