Veggie Pasta

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 prei, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 groentenbouillonblokje, 1 eetlepel basterdsuiker, oregano, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en 1 eetlepel basterdsuiker toe. Roer goed door. Laat 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met oregano. Serveer de saus met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *