Spaghetti met Spinazie, Gehakt en Monchou
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 300 gram spinazie, basilicum, oregano, 100 gram MonChou,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt los en bruin. Voeg 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg naar smaak basilicum en oregano toe. Voeg 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou langzaam smelten. Breng op smaak met een beet zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *