Macaroni met Kipfilet en Champignons
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 1 kippenbouillonblokje, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, basilicum, oregano,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in reepjes gesneden kipfilet in hete boter tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Voeg 250 ml in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld kippenbouillonblokje, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, basilicum en oregano toe. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *