Mijn collega ‘Mevrouw de Vries’ is 25 jaar in dienst, tijd voor een feestje. In plaats van een receptie/borrel heeft ze er voor gekozen om dit samen met haar directe collega’s te vieren. Het werd een kookworkshop bij Mammoni in Utrecht. Lekker dichtbij het werk en bij het station voor de treinreizigers onder ons. Na wat borrelen en toespraken werd het tijd om te koken. De kookworkshop was in ‘tapas style’. Per groepje werden we naar de keuken gebracht. Tijd om te koken. Op de foto’s zie je een impressie wat de verschillende groepjes gemaakt hebben. Zelf ben ik met 2 collega’s bezig geweest met de gazpacho, die best wel goed gelukt was. De gazpacho was de eerste gang.
Vervolgens kwam de tweede gang: zalmfilet, een salade en gegrilde gamba’s.
De derde gang werd eendenborst met patatas bravas, champignons met gorgonzola (wat meer knoflook was met champignons en een touch of gorgonzola)
Een eigen gerecht van Mevrouw de Vries van pompoen.
Het laatste gerecht is panna cotta, dit was gemaakt met een poeder hoorde ik, daarom voor mijn collega die het gemaakt heeft een link naar een zelfgemaakt panna cotta recept. De panna cotta was overigens wel lekker hoor!
In ieder geval vond ik deze avond gezellig en lekker. Bedankt Mevrouw de Vries.
Mammoni Koken & Eten
Voor Clarenburg 7
3511 JE Utrecht
Heel leuk Anja en wat een mooie foto’s.
Het was ook gezellig en lekker!
Groetjes Anja