Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 125 gram champignons, 1 teentje knoflook, tijm, 2 tartaartjes, 4 plakjes katenspek, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg. Bak 125 gram champignons met 1 teentje knoflook tot de champignons zacht zijn. Omwikkel beide tartaartjes elk met 2 plakjes katenspek. Schep de champignons op een vel bladerdeeg. Leg daarop een tartaartje. Vouw het andere vel bladerdeeg er over en vouw het goed dicht. Strooi over beide pakketjes geraspte kaas en wat Italiaanse kruiden. Zet de tartaar pakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0
Deze gaat weer geprint en uitgeprobeerd worden! Thanx!
Leuk, het was ook erg lekker 🙂
Oh, nou word ik nòg nieuwsgieriger! 😉
Hmmm jammie. Wat heb je erbij gegeten als ik vragen mag? Of was het niet voor het diner? 😉
Tuurlijk, al was het pakketje al een hele hap ;). Ik had van het restant van het bakje champignons een champignon-potje gemaakt en frietjes uit de actifry erbij.