Wraptaart

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 pot kapucijners, 1 klein potje maïs, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, shoarmakruiden, zout, 4 tortilla wraps, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 pot kapucijners (uitgelekt) en 1 klein potje maïs (uitgelekt) toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met 1 eetlepel ketjap manis, shoarmakruiden en een beetje zout. Laat 5 minuten pruttelen. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier, leg 1 wrap op de bodem en zet de rand weer terug op de springvorm. Schep hier het gehakt-groentemengsel op, doe er vervolgens weer een wrap op en dan weer een laagje van het gehakt-groentemengsel. Eindig met een laagje gehakt-groentemengsel. Strooi er als laatste de geraspte kaas over. Zet de wraptaart ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de rand voorzichtig los. Snij de taart in stukken. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *