Vandaag een leuke dag gehad, al vroeg zat ik in de trein richting Amsterdam. Ik was namelijk uitgenodigd bij het eerste Jamie Magazine Foodbloggers event. Samen met andere foodbloggers en lifestylebloggers was het een dag vol koken, koffie proeven en fotograferen. Wat precies laat ik zien op Brutsellog Lifestyle, maar natuurlijk heb ik vandaag ook gegeten. Wat heb ik precies gegeten?
De lunch was bij Jamie’s Fifteen in Amsterdam, waar ik samen met de helft van de bloggers in de keuken stond (de andere helft kreeg een les ‘slow coffee’ van barista Joost Leopold). Het eerste gerecht was verse tagliatelle met putanesca saus.
Vervolgens kwam de bruschetta op tafel met er op het gegrilde vruchtvlees van een aubergine met knoflook in ricotta. Er was ook een ander smeersel gemaakt voor de bruschetta, namelijk tuinboontjes met een sjalotje, iets aangebakken ook weer gemengd met een salade.
Vervolgens kwam de vers bereide ravioli met een botersaus met truffel op tafel
en de salade met geroosterde noten, balsamico azijn, olijfolie, tomaatjes en komkommer. Kortom een heerlijke lunch!
Vervolgens hebben we op een andere locatie, in de studio van ZTRDG, een fotografie workshop gehad met tips van stylisten en de ZTRDG fotograaf. Als afsluiter een borrel met deze kleine mini pizza, die echt ook weer overheerlijk was (met dank aan de spullen van Hello Fresh). 0
Jeetje, ik moet foodblogger worden. Goh, wat worden jullie in de watten gelegd!
Het was echt bijzonder! Naast foodbloggers waren er ook lifestylebloggers dus dat kan ook nog 😉
Ziet er heerlijk uit!
Dat was het ook! Heel bijzonder ook om eens zelf in een professionele keuken te mogen staan.
Lekker en leerzaam was het he? Leuk je te ontmoeten! Ik ben benieuwd wat je van de HelloFresh Box vindt.
Groet Maartje
Ja! Het was erg leuk! Een dag om niet te vergeten. Ik zal snel even bellen.
Groetjes Anja