Spaghetti met Gehakt en Gemengde Groenten

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 250 gram Italiaanse groenten, 250 ml gezeefde tomaat, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 250 gram Italiaanse groenten toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg als laatste 250 ml gezeefde tomaat toe en breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *