Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, tijm, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram doperwten, 4 worteltjes, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm en 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 100 gram doperwten (diepvries) en 4 geschraapte en in plakjes gesneden worteltjes toe. Bak een vijf minuten mee. Voeg vervolgens 125 ml kookroom en 50 gram geraspte kaas toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *