Cotelette Suisse is de benaming voor een cordon blue maar dan met een bot. Met ribkarbonades leek me het wel te doen, het opensnijden, maar onhandige ik krijg het voor elkaar om het totaal anders open te snijden. Ach, de ham en kaas zat er soort van in en de smaak was lekker. De cheddar cheese boven op hoort niet, maar was een toevoeging van Michel.
Ingrediënten: 2 ribkarbonades, curry, kaas, 4 plakken ham, cheddar cheese, vleeskruiden,
Aantal personen: 2
Snijd 2 ribkarbonades open als een enveloppe. Smeer de binnenkant licht in met wat curry. Maak 2 pakketjes van kaas. Omwikkel elk pakketje kaas met 2 plakjes ham (zo loopt de kaas er tijdens het bakken minder snel uit). Doe de pakketjes in de ribkarbonades en steek dicht met een prikker. Kruid met vleeskruiden. Bak de ribkarbonades bruin in de hete boter. Doe op het laatst nog een extra plak cheddar cheese over. Eet smakelijk!
0