Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1/2 courgette, 125 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 4 wraps, gefruite uitjes, seroendeng,
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 scheutje chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het gehakt-groente mengsel over de wraps. Bestrooi met gefruite uitjes en seroendeng naar eigen smaak. Vouw de wraps dicht (steek eventueel vast met een cocktailprikker). Eet smakelijk!
0