Ingrediënten: 1 kipfilet, gemberpoeder, laos, knoflookpoeder, kurkuma, 1 ui, 150 gram champignons, 150 gram cherrytomaten, 1 avocado, 150 ml kookroom, 1 teentje knoflook, zout, peper, 4 wraps, rucola,
Aantal personen: 2
Snijd 1 kipfilet in blokjes. Bestrooi met gemberpoeder, laos, knoflookpoeder en kurkuma. Laat even staan. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gehalveerde cherrytomaten toe. Bak tot de champignons zacht zijn.
Maak onder tussen de avocadosaus. Haal het vruchtvlees uit 1 avocado. Voeg 150 ml kookroom en 1 uitgeperst knoflook toe. Pureer met een staafmixer.
Haal de kipfilet/champignon mengsel van het vuur. Schep de avocadosaus er door. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg met wat rucola en vervolgens met het kipmengsel. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!
0