Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, chilipoeder, 2 eetlepels sojasaus, 175 ml bouillon, 2 theelepels maïzena, 1 eetlepel water, basilicum,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg chilipoeder (naar smaak), 2 eetlepel sojasaus en 175 ml bouillon toe. Breng aan de kook. Voeg een papje van 2 theelepels maïzena en 1 eetlepel water toe. Laat de saus iets binden. Serveer met de rijst en een beetje verse basilicum. Eet smakelijk!
0