Rijst met Indische Hamlapjes en Sperziebonen

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, serehpoeder, kaneel, ketoembar, djinten, 2 hamlapjes, 1 pot sperziebonen, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, serehpoeder, kaneel, ketoembar en djinten (kruiden naar eigen smaak). Bak tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden hamlapjes toe. Bak tot de hamlapjes bruin zijn. Voeg 1 uitgelekte pot sperziebonen toe. Roer even goed door. Voeg 400 ml kokosmelk toe. Laat 10 minuten zachtjes koken. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *