Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 2 saucijzen, 1 wortel, 1 theelepel sambal, 2 blikjes tomatenpuree, 250 ml water,
Aantal personen: 3
kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Haal ondertussen het vel van 2 saucijzen en snijd het worstvlees in stukken. Voeg het toe aan de ui en bak het worstvlees nog verder rul en bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak het 10 minuten mee. Voeg daarna 1 theelepel sambal en 2 blikjes tomatenpuree toe. Giet er geleidelijk, wanneer de saus te dik wordt ongeveer 250 ml water toe. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0