Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, tijm, 1 courgette, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, zout,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 uitgeperst teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg dan 1 in blokjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel nog 10 minuten door. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *