Spontaan zijn we vandaag gaan eten bij Hotel van der Valk. Sinds 1 december 2014 is deze Van Der Valk geopend en natuurlijk moeten we dat als inwoners van Veenendaal toch eens proberen, qua restaurant dan. We zijn er al zo vaak langsgereden. We hebben er een hoofdgerecht en dessert gegeten.
Zelf koos ik voor het draadjesvlees, daar ben ik nu eenmaal gek op. Dit was zacht gegaard kalfsvlees (biologisch) onder een dakje van dun gesneden rauwe kalfshaas met een toefje knolselderij en truffelsaus.
Michel koos voor de saté, kipsaté om precies te zijn, gemarineerd in Balinese kruiden met satésaus, kroepoek en pittige komkommer (die echt niet pittig was).
De bijgerechten, die niet op de foto staan, waren een salade, frietjes, gebakken aardappeltjes, sperzieboontjes met spekjes en natuurlijk appelmoes met een kers.
Natuurlijk namen we ook een dessert. Zelf koos ik voor de drie bereidingen van speculaas: gevulde speculaas met speculaassaus, speculaasmousse en speculaasparfait.
Michel nam de chocolade-karamel taart met vanille roomijs.
We hebben er heerlijk gegeten in een mooi restaurant. Het is een grote zaal, maar door allerlei ruimteverdelers viel dat niet op. Kortom een aanrader om eens te eten of is het dineren?
Hotel Van Der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Ik ben er ook pas geweest, een echte aanrader hoor, ik woon weliswaar niet in veenendaal maar kom er vaak, familiebezoek en ook winkelen is hier top!
Winkelen in Veenendaal is zeker top!