Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 200 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje bouillon, scheutje chilisaus,
Aantal personen: 3
Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin.. Als de ui zacht is voeg je 250 gram gehakt en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Voeg 200 gram doperwten toe en roer even door. Voeg 1 blik tomaatblokje, 1/2 verkruimeld blokje bouillon en een scheutje chilisaus toe. Breng kort aan de kook. Laat de doperwten op een laag vuur in een minuut of 10 gaar worden. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0