Broodje Kipfilet met Pindacrème en Atjar

Wat geleerd is moet je in de praktijk brengen toch? Op de Stegeman Workshop werden allerlei mogelijke ideeën aangedragen om je boterham eens anders te maken. Nou op zaterdag heb ik wel tijd om een boterham de luxe te maken. Dit werd die van mij:

Ingrediënten: 1 flinke eetlepel mascarpone, 1 (iets kleinere) eetlepel pindakaas, 2 pistoletjes, kipfilet (vleeswaar), atjar tjampoer, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Meng 1 eetlepel mascarpone met 1 eetlepel pindakaas. Snijd 2 pistoletjes open. Besmeer de helften met een flinke laag pindacrème. Beleg vervolgens elke helft met 2 plakjes kipfilet. Doe er daarna nog wat atjar tjampoer en gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *