Papyrus kip, het klinkt misschien wel raar, maar het is eigenlijk een vel met kruiden waarin je een platgeslagen kipfiletje inlegt. Vervolgens bak je de kipfilet met het papyrus er nog om in een koekenpan zonder olie of boter. Makkelijk dus. Toevallig had ik nog een Duits zakje van Maggi in de kast liggen, kipfilet had ik nog ins de koelkast en ik had zin in een makkelijke, maaltijd qua koken. Erbij rostirondjes en een salade. 0
Papyrus kip, het klinkt misschien wel raar, maar het is eigenlijk een vel met kruiden waarin je een platgeslagen kipfiletje inlegt. Vervolgens bak je de kipfilet met het papyrus er nog om in een koekenpan zonder olie of boter. Makkelijk dus. Toevallig had ik nog een Duits zakje van Maggi in de kast liggen, kipfilet had ik nog ins de koelkast en ik had zin in een makkelijke, maaltijd qua koken. Erbij rostirondjes en een salade. 0
Hoi Anja,
Ik vind jouw rostirondjes er zo lekker uitzien. Mag ik weten welke rondjes jij altijd gebruikt of maak je ze zelf?
Vriendelijke groet,
Jacqueline
Nee, ik maak ze niet zelf. Op dit bord lag 1 rostirondje van Aviko en 2 vsn de C1000. Iets verschil is volgens mij wel te zien