Het evenement van het jaar de Culiperslunch! Ook dit jaar mocht ik er bij zijn, wat ik na al die jaren nog steeds bijzonder vind. Proeven van al dat lekkers!
Gelijk bij binnenkomst kreeg ik een hapje van Shot of Joy een zeewier tagliatelle om daarna gelijk naar pannenkoeken te gaan.
Om preciezer te zijn American Pancakes op een speciale manier van JAN Pannenkoeken.
Daarna proefde ik Iers rundvlees met een kaaskrokantje en zo’n schattig eetbaar viooltje.
Deze hamburger van Patak’s moest ik volgens de kok die bij Patak stond echt proberen. Allerlei kruidingen door het vlees en door de ui en inderdaad net even anders.
Robèrt van Beckhoven, wie kent hem niet van Heel Holland Bakt, stond live worstenbroodjes te bakken, ik proefde ze toen ze net uit de oven kwamen. Heerlijk!
Kaasfondue van Gruyère kaas ken ik natuurlijk wel, zeker met vrienden die een Zwitsers restaurant hebben. Kaasfondue met fruit kende ik nog niet, maar is ook wel erg lekker! Als aperitiefje?
Gehakt wordt steeds populairder, ik proefde gehaktballetjes met kruiden van Euroma Meatballs & Co.
Als laatste proefde ik wagyu vlees van Nice to Meat, je weet het wel dat dure rundvlees van gemasseerde Japanse koeien. 0