1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 1 laurierblaadje, 5 tomaten, 1 pot doperwten en wortel, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk, naanbrood, papadums,
Aantal personen: 4
Bak 1 gesnipperde ui toe met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma en 1/2 theelepel chilipoeder. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten en 1 pot doperwten en wortels toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk en 1 laurierblaadje toe. Breng kort aan de kook. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Haal het laurierblaadje uit de pan. Serveer met naanbrood en papadums. Eet smakelijk!
0