Spaghetti met Doperwten in Roomsaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, knoflookpoeder, vadouvan kruiden (by Jonnie Boer), 2 rundersaucijzen, 200 gram diepvriesdoperwten, 200 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat knoflookpoeder en 1 theelepel Vadouvan kruiden tot de ui zacht is. Haal het vel af van 2 rundersaucijzen. Bak het worstvlees bruin en rul. Voeg 200 gram diepvriesdoperwten en 200 ml kookroom toe. Laat het ongeveer 15 minuten nachtje pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *