Britt wilde vandaag kookte en had al vaker de pot Patak’s Korma zien staan. Die had ik gekregen in de goodiebag van de Culiperslunch. Kortom het werd vandaag deze maaltijd!
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 paprika, 1 wortel, 1 prei, 1 pot Patak’s Korma saus, kurkuma, ketoembar,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika, 1 in blokjes gesneden wortel en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de groenten wat zachter zijn. Voeg 1 pot Patak’s Korma saus toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met wat kurkuma en ketoembar. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0