Pita Kapucijners
Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 ui, 1/2 rode paprika, 1 potje kapucijners, 1 theelepel ras-el-hanout, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 eetlepel ketjap manis, andalouse saus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de pitabroodjes in ongeveer 6 minuten af. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zachter is geworden. Voeg vervolgens 1 potje kapucijners (uitgelekt) toe samen met 1 theelepel ras-el-hanout, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door zodat de kapucijners gaar zijn. Snijd de pitabroodjes open en verdeel er andalouse saus in. Vul daarna met het kapucijnenmengsel. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *