Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder, 1/2 Maggi blokje (zo’n vierkante), 2 kipfilets, 1 theelepel tomatenpuree, beetje water, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel gehakte selderie,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder en 1/2 Maggi blokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 theelepel tomatenpuree met een beetje water toe. Roer even goed door. Voeg vervolgens de gekookte spaghetti, 2 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel selderie toe. Roer goed door elkaar. Eet smakelijk!
0
lijkt me lekker,morgen maar proberen!!!
heb je nog tips wat ik erbij kan eten! sate? zoetzure komkommer?
Zelf was ik vergeten om er wat bij te doen, maar iets van zoetzuur kan er inderdaad prima bij of sperzieboontjes gestoofd in wat kokosmelk met sambal, ui en knoflook?
ooh die sperzieboontjes lijken me ook wel wat,gaan we proberen ,je hoort van me hoe het smaakte
we hebben heerlijk gegeten ,de surinaamse bami is een blijvertje,wegens tijdgebrek heb ik er zoetzure komkommer en gebakken eieren bij gedaan
Leuk om te horen! En zeker makkelijk om even snel klaar te maken!