Mexicaanse Wraps met Krokante Kip en Guacamole
Eigenlijk had ik hier Cheddar cheese op bedacht, maar dat had ik net niet in huis. Met gewone kaas gaat het ook wel, maar Cheddar is lekkerder.

Ingrediënten: 3 krokante kipschnitzels, plakjes kaas, 6 wraps, guacamoledip, sla, tomaat,

Aantal personen: 3

Bak de krokante kipschnitzels bruin in hete boter om en om in hete boter. Als beide kanten bruin zijn, zet je het vuur lager en leg je er plakjes kaas op. Laat de kaas smelten. Verwarm de wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer elke wrap met guacamoledip. Verdeel er de sla en tomaat over. Leg op elke wrap een halve krokante kipschnitzels. Vouw de wraps dicht en steek eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *