Hartige Taart met Gehakt, Ham en Kaas
Dit is een taart zonder bodem geworden. De bladerdeegbodem werd namelijk niet gaar door de vetten uit het vlees. Maar ook zonder bodem was de taart lekker hoor.

Ingrediënten: 300 gram gemengd gehakt, 150 gram ham, 2 braadworsten, 50 gram kaas, zout, peper, knoflookpoeder, 1 ei, vers bladerdeeg, kruidenzout,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal het vel van 2 braadworsten. Meng 300 gram gehakt, 150 gram in kleine blokjes gesneden ham, het worstvlees en 50 gram in kleine blokjes gesneden kaas. Breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Bekleed de springvorm met bladerdeeg (het papier van het bladerdeeg kan je als bakpapier gebruiken). Prik gaatjes in de bodem van het bladerdeeg. Vul de vorm met het vleesmengsel. Vouw de rest van het bladerdeeg er overheen. Strooi er nog wat kruidenzout over. Zet de vleestaart ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *