Curry van Zoete Aardappel en Spitskool
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel tikka masala paste, 300 gram zoete aardappelblokjes (uit diepvries of vers), 350 gram gesneden spitskool, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel tikka masala paste tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in blokjes gesneden zoete aardappel en 350 gram gesneden spitskool toe. Roerbak tot de spitskool zacht is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Lekker met naanbrood. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *