Matse met Kip en Courgette
In het borrelpakket wat ik van Mezmez kreeg zaten ook matses. Hiermee maakte ik vandaag een soort van Libanese wraps, samen met de Mezmez Keshkeh.

Ingrediënten: 1 flinke kipfilet, bloem, kaneel, venkelzaad, piment, zout, peper, 1 courgette, 1 takje munt, 2 matses, Mezmez Keshkeh dip,

Aantal personen: 2

Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met bloem, kaneel, venkelzaad, piment, zout en peper. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Rits de blaadjes van 1 munttakje af. Hak de muntblaadjes fijn. Voeg toe aan de kipfilet en courgette. Verwarm de matses 1 minuut in de magnetron. Besmeer beide met de Mezmez keshkeh dip en beleg vervolgens met de kipfilet en courgette. Rol de matses op. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *