In het borrelpakket wat ik van Mezmez kreeg zaten ook matses. Hiermee maakte ik vandaag een soort van Libanese wraps, samen met de Mezmez Keshkeh.
Ingrediënten: 1 flinke kipfilet, bloem, kaneel, venkelzaad, piment, zout, peper, 1 courgette, 1 takje munt, 2 matses, Mezmez Keshkeh dip,
Aantal personen: 2
Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met bloem, kaneel, venkelzaad, piment, zout en peper. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Rits de blaadjes van 1 munttakje af. Hak de muntblaadjes fijn. Voeg toe aan de kipfilet en courgette. Verwarm de matses 1 minuut in de magnetron. Besmeer beide met de Mezmez keshkeh dip en beleg vervolgens met de kipfilet en courgette. Rol de matses op. Eet smakelijk!
0