Van Der Valk Veenendaal
Vandaag zijn we met Britt en Tom een dagje naar CentrO in Oberhausen geweest om daar de laatste dag van de kerstmarkt mee te maken en natuurlijk om te shoppen in CentrO. Als lunch hadden we daar al veel lekkers van de kerstmarkt: apfelpfannkuchen, reibekuchen, brattwurst en churros. ‘s Avonds zijn we met zijn vieren uit eten geweest in Veenendaal zelf, bij Van Der Valk om precies te zijn.

Michel en ik waren beide eensgezind bij het hoofdgerecht. Beide namen we de Australische rib-eye, gegrilde ribe-eye met paddenstoelen, spinazie en truffelboter.

Hotel van der Valk Veenendaal sliptong
Ook Britt en Tom waren eensgezind en kozen beide voor de sliptong met zeekraal en een schuim van Hollandaise.

Hotel van der Valk Veenendaal Dame Blanche
Met de toetjes waren we minder eensgezind iedereen koos wat anders. Ik koos lekker klassiek de dame blanche met vanille-ijs en chocoladesaus.

Hotel van der Valk Veenendaal Mont Blanc
Michel nam een mont blanc met advocaat, slagroom, chocoladesaus en vanilleroomijs.

Hotel van der Valk Veenendaal kaasplateau
Britt koos voor een kaasplateau met vijf verschillende kaassoorten: Stroese Dame, Kernhem, Remeker Pril, Landgoed kaas traditioneel, Affiné en Bleu uit Brabant met noten-vijgenbrood en truffelhoning.

Niet op de foto, het dessert van Tom: crème brûlée van vanille, sinaasappel, koffiestroop en ijs van boerenjongens.

Klassieke kaart, geen spannende keuzes maar wel lekker!

Hotel Van Der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *