Rijst met Kapucijners, Spek en Appel
Consequent ben ik wel, vier jaar geleden at ik op schrikkeldag ook al kapucijners. Zou dat in 2020 dan ook zo zijn… Ben benieuwd.

Ingrediënten: rijst, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 potje kapucijners, 1 appel, 1 eetlepel Luikse stroop (of appelstroop),

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 gesnipperde ui en 1 theelepel sambal ongeveer een minuut of vijf. Voeg 1 potje kapucijners, 1 geschilde en in blokjes gesneden appel en 1 eetlepel Luikse stroop. Warm het geheel op middelhoog vuur nog ongeveer een minuut of 10. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *