Wraps met Gehakt, Courgette, Paprika en Champignons
Deze vulling voor de wraps maak ik best vaak en inmiddels is het voor mij een beetje van dit en dat, hoeveelheid kijk ik niet echt naar, als het maar lekker is. Kortom een beetje proeven wanneer je de tomatenketchup, chilisaus en ketjap toevoegt.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 rode paprika, 250 gram champignons, flinke scheut tomatenketchup, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, zout, tortilla wraps, kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een flinke scheut tomatenketchup, chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer goed door en laat een minuut of 10 zachtjes pruttelen. Breng op smaak met wat zout eventueel. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de vulling. Doe er nog wat kaas bij. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *