Dit jaar hebben we op zo’n beetje het allerlaatste moment, vrijdagochtend, besloten om een high tea te gaan doen op 1e Paasdag. Vandaag gingen we dan ook met zijn twee naar Residence Rhenen, waar we werden ontvangen met deze cocktail met aardbeienlikeur, jus d’orange en muscadet wijn. Best lekker (en dat voor niet wijndrinkers). Verder kwam er natuurlijk nog veel meer lekkers op tafel. Twee uur lang hebben we allemaal lekkere dingen gegeten.
Vervolgens kregen we eerst een amuse op een tegeltje. Dit was vitello tonnato met tonijnmayonaise en rode biermayonaise.
Vervolgens kwam de hartige etagère. We beginnen nu onderaan met de wild ragout pasteitjes.
Het middelste bord: sandwiches zalm, sandwiches pastrami en sandwiches scharrelei-salade.
Boven op twee verschillende broodjes: een broodje brie met walnoot en honing en een broodje coppa di parma met zongedroogde tomaat en rucola.
Daarna het zoete gedeelte. We begonnen met de scones (die nog een beetje warm waren) met marmelade en dikke slagroom.
Daarna hebben we de huisgemaakte brownies en de muffins met chocolade genomen.
Om te eindigen met kleine petit fours, cupcakes en handgemaakte paaseitjes.
Twee uur lang hebben we heerlijk genoten van het lekkers wat steeds op tafel werd gebracht. Het werd gebracht in een fijn tempo en de hoeveelheid was precies genoeg. Kortom een fijn begin van de Paasdagen.
Residence Rhenen
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst (Rhenen)