Vandaag was de Culiperslunch weer. Het uitje voor iedereen die iets doet met lekker eten (en drinken). Net als andere jaren was het weer een lunch om mensen (weer) te ontmoeten zoals Tessa van I am Cooking with love en Emmelien van Zoet & Roze. Lekker is natuurlijk het proeven bij alle stands van allerlei verschillende merken. Je kon je echt klem eten, zoveel kon je proeven. Wat ik heb geproefd, dit…. en lekker dat het was. Kijk maar.
Bij Fissler proefde ik kalfswang met een speciale mosterdsaus. Dit was gemaakt in de nieuwe revolutionaire Fissler snelkookpan (verlanglijstje) die praat met je smartfoon of tablet. De kalfswang was gemaakt door de jongste chef van België, Pim Meiresonne van de de Lamme Goedzak. Zo begon de Culiperslunch al lekker samen met een lavendelsiroop van Agroposta.
Daarna proefde ik bij Tivall van hun nieuwe boerenkool quinoa burger. Prima burger om zo vlees mee te vervangen.
Daarna proefde ik nog een bal van Smokey Goodness. Jord Althuizen presenteerde vandaag zijn barbecueboek. Oei, wanneer gaat de barbecue aan?
Bij van Haver tot … proefde ik overnight oats appel kaneel. Hiermee zou ik de dag wel mee kunnen beginnen eigenlijk.
Als afsluiter proefde ik bij Mary van de Hema nog een stuk taart, deze taart was de winnaar van de taartenwedstrijd 5 jaar geleden en nu mag je binnenkort weer mee doen.
Die balletjes waren goed hè?! Ik wilde er nog wel een maar kon die jongen niet meer vinden. Haha. Ik had gehoopt dat het recept in het bbq boek stond maar kon ‘m niet vinden helaas.
Maar het was weer super gezellig en lekker. Hartstikke leuk je weer gezien te hebben.
Zeker en ik las op Twitter dat ze stiekem ook in het boek stonden. Dat wordt de bbq aansteken.