Ingrediënten: 400 gram gehakt, 2 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus, 2 theelepels sambal, sesamzaadjes, bouillon, 1 broccoli, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, ketoembar, gemberpoeder, 4 bosuitjes,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 400 gram gehakt met 1 eetlepel hoisinsaus, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sambal en sesamzaadjes. Maak er kleine gehaktballetjes van. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Kook in bouillon 1 in roosjes gesneden broccoli bijna gaar. Giet af. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar en gemberpoeder tot de ui zacht is. Doe de gehaktballetjes, broccoli, noodles en 4 in ringen gesneden bosuitjes erbij. Voeg nog 1 eetlepel hoisinsaus en 1 eetlepel sojasaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!
0