Ingrediënten: 3 kippendijfilets, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sambal, knoflookpoeder, 1 krop sla, 1 komkommer, 1 mango, 1 paprika, pinda’s,
Aantal personen: 3
Marineer 3 in blokjes gesneden kippendijfilets in een marinade van 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sambal en een beetje knoflookpoeder. Bak de gemarineerde kip op hoog vuur in hete olie. Meng 1 gesneden krop sla met stukjes komkommer, 1 in blokjes gesneden mango en 1 in reepjes gesneden rode paprika. Leg de gebakken kip op de sla. Verdeel er nog wat pinda’s over. Eet smakelijk!
Maak eventueel een dressing van 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel gembersiroop, 2 eetlepels rijstazijn en 1 eetlepel suiker voor bij de salade
0
jammie