Pasta met Artisjok en Champignons in Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, salami, kipreepjes,3 artisjokharten, champignons, 1 blik tomaatblokjes, scheutje chilisaus, zout, peper, geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, salami en kipreepjes. Bak tot de ui zacht is. Voeg 3 in stukjes gesneden artisjokharten en champignons toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes en een scheutje chilisaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm goed door. Serveer met de macaroni, geraspte kaas en basilicum. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *