Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 paprika, 1 1/2 liter water, 1 1/2 kippenbouillonblokjes, 7 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels sojasaus, 50 gram taugé, pinda’s
Aantal personen: 6
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak kort mee. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak kort mee. Voeg 1 1/2 liter water toe met 2 kippenbouillonblokjes en 2 eetlepels sojasaus. Breng aan de kook. Voeg 7 eetlepels pindakaas en 50 gram taugé toe. Warm het geheel al roerende goed door zodat de pindakaas smelt. Doe er op je bord wat pinda’s bij. Lekker met stokbrood. Eet smakelijk!
0