Vega: Wortelpasta met Paprika en Zoete Aardappel
Na een echte leerdag voor mij was het erg fijn dat Britt kookte. Zij maakte deze wortelpasta met paprika en zoete aardappel.

Ingrediënten: 2 wortels, 125 gram vegetarische spekjes van de Vegetarische Slager, 1 paprika, 2 zoete aardappels, 200 ml kookroom, zout, Provençaalse kruiden, geraspte kaas, zonnebloempitten,

Aantal personen: 3

Snijd 2 wortels in slierten met een spiraalsnijder. Kook de wortelpasta in kokend water met wat zout gaar. Bak 125 gram vegetarische spekjes kort. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika en 2 in blokjes gesneden zoete aardappels toe. Bak mee tot de paprika zacht is. Voeg 200 ml kookroom toe. Breng op smaak met zout en Provençaalse kruiden. Warm het geheel goed door. Voeg op het laatst de gekookte wortelpasta toe. Doe er op je bord geraspte kaas en zonnebloempitten bij. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *