Wraps met Gehakt, Paprika, Wortel en Chinese Saus
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1/2 wortel, 1 paprika, 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels water, tortilla wraps, ijsbergsla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1/2 fijngesneden wortel en 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Maak ondertussen de Chinese saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels oestersaus en 3 eetlepels water. Voeg de Chinese saus toe aan de groente en vlees. Warm goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met wat ijsbergsla en vervolgens met het gehakt en groentemengsel. Vouw goed dicht. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *