Pasteitjes met Wildragout, Champignons en Doperwten
Vandaag, kerstavond, een simpele maaltijd met toch een beetje een feestelijk tintje. Ik maakte vandaag pasteitjes met wildragout klaar. Makkelijk om te maken en zo klaar. Fijne feestdagen!

Ingrediënten: 150 gram champignons, 1 klein blikje doperwten, 1 blik wildragout, 4 pasteibakjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje doperwten (uitgelekt) en 1 blik wildragout toe. Warm het geheel al roerende goed door. Haal het kapje van de pasteibakjes. Vul de pasteibakjes met de ragout, champignons en doperwten. Zet de pasteibakjes op de bakplaat. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de pasteibakjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *