Vegetarische Gado Gado
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kurkuma, 1/2 witte kool, 1 potje haricots verts (dunne sperziebonen), 1 potje spinazie, pindasaus, 125 gram taugé,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en kurkuma tot de ui zacht is. Voeg 1/2 gesneden witte kool toe. Roerbak 10 minuten mee tot de witte kool iets zachter is geworden. Voeg 1 potje haricots verts en 1 potje spinazie toe. Warm het geheel goed mee. Voeg de pindasaus (zie recept hieronder) met 125 gram taugé toe. Warm het geheel al roerend goed door. Eet smakelijk!

Pindasaus
Ingrediënten: 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 100 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 100 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus tot de pindakaas is gesmolten.

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Vegetarische Gado Gado”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *