Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kurkuma, 1/2 witte kool, 1 potje haricots verts (dunne sperziebonen), 1 potje spinazie, pindasaus, 125 gram taugé,
Aantal personen: 4
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en kurkuma tot de ui zacht is. Voeg 1/2 gesneden witte kool toe. Roerbak 10 minuten mee tot de witte kool iets zachter is geworden. Voeg 1 potje haricots verts en 1 potje spinazie toe. Warm het geheel goed mee. Voeg de pindasaus (zie recept hieronder) met 125 gram taugé toe. Warm het geheel al roerend goed door. Eet smakelijk!
Pindasaus
Ingrediënten: 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 100 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,
Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 100 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus tot de pindakaas is gesmolten.
0
En met wat kokosmelk en een vleugje limoen krijg je de gado gado saus lekker romig en Fris