Na de appelcake met zoute karamelsaus maak ik nu ook de framboos-appel cake met frambozensaus uit de Koopmans cake-specials lijn. De vorige cake was me prima bevallen. Klein formaat, goed van smaak. Kan dus met deze ook niet missen.
Ingrediënten: 80 gram roomboter, 1 ei, 1 pak Koopmans cake specials framboos-appel, 1 appel,
Verwarm de oven voor op 160 graden. Klop 80 gram roomboter met een mixer tot het zacht is. Voeg 1 ei, het zakje cakemix en 2 eetlepels water toe. Mix op lage stand tot het goed gemengd is. Mix daarna nog 1 minuut tot een luchtig beslag. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden appel toe. Spatel door. Schep het beslag in de bakvorm wat in de verpakking zit. Strijk het beslag glad. Verdeel de frambozensaus in 4 strepen over het beslag. Trek met een mes een patroon in de saus. Zet de bakvorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Smul ze.