Ingrediënten: 3 paprika’s in verschillende kleuren, 4 eieren, 250 ml kookroom, peper, zout, Provençaalse kruiden, 1 vers hartige taart deeg, 1 gerookte kipfilet, geraspte kaas,
Aantal personen: 4
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 3 in dunne reepjes gesneden paprika’s tot de paprika’s zacht zijn. Klop 4 eieren met 250 ml kookroom, peper, zout en Provençaalse kruiden tot het goed gemengd is. Zet even apart. Bekleed een quiche vorm met het hartige taart deeg. Prik gaatjes in de bodem. Verdeel er 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet over. Verdeel daarna de gebakken paprikareepjes over de taart. Giet het eimengsel er over. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de quichevorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de hartige taart voorzichtig uit de vorm en snijd het in puntjes. Eet smakelijk!
0
Jammie 🙂