Ingrediënten: 5 pastinaken, 7 wortels (bospeen), 1 ui, 450 gram aardappelpartjes in schil, 150 gram ontbijtspek, Provençaalse kruiden, peper, olie,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schraap 5 pastinaken en 7 wortels. Snijd de pastinaken en wortels. Doe het in een grote ovenschaal of braadslee. Snijd 1 ui. Doe de ui samen met 450 gram aardappelpartjes en 150 gram in stukjes gesneden ontbijtspek bij de pastinaken en wortels. Bestrooi met Provençaalse kruiden en peper. Besprenkel met wat olie. Hussel even. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0
Ik heb jou ovenschotel met wortel en pastinaak gemaakt ik heb er een paprika aan toegevoegd en heb de ontbijtspek vervangen door geitenkaas. Om vegetarisch te blijven. Niet helemaal meer jou schotel maar het smaakt heerlijk.
Oh wat leuk en het is juist leuk om het een beetje aan te passen. Zo wordt het weer een helemaal eigen recept ?