Spaghetti met Salami, Champignons en Paprika
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 rode paprika, 100 gram salami, tijm, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, ketjap manis, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden rode paprika, 100 gram gesneden salami en wat tijm tot de ui en paprika zacht zijn. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met ketjap manis en wat zout. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *